Monday, August 30, 2010

28/08/2010 - Happy Birthday Najmi

28/08/2010 - Birthday Najmi yang ke 9.




Berebut Mercun Pop Pop bersama sepupu2.



Birthday Present From Mak Ngah


New Style?

Saturday, August 7, 2010

Ice Room

Tertarik dengan gambar2 yang di'post' oleh officemate aku (Norway), balik office terus wife aku mengajak utk try makan malam kat ICE ROOM kat BBBangi ni. Layannn...

Aku tak ambik tahu sangat nama-nama makanan yang di order. Aku tengok menu lebih kurang & last2 ambik nasik lemak saja. hihi.. Mungkin kat sini yang bestnya tang ice-cream nya la kot.. ala-ala snow. Ada macam-macam perisa. Snow ice ni berbeza sikit dari ABC. Tekstur dia lembut je.Dari segi interior design pun menarik..



Monday, August 2, 2010

Buai Laju-Laju


Najmi & Computer

Pantang tengok notebook, kalau orang tak guna, mesti dia nak suruh connect ke internet & guna. Apa yang dia nak cari/buat? Tekun betul mengadap notebook..


oooh.. ni rupa-rupanya.

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP