Sunday, January 29, 2012

Hobi Baru

Entah macam mana aku terjebak pulak dengan hobi baru ni.
Ni sebab pengaruh kawan-kawan la ni.. hihihi. Tapi apa2 pun, aku enjoy jugak bila dapat belajar benda-benda baru ni.. Walaupun hobi sebelum ni ialah DSLR, hobi tu tetap ON, cuma dah kurang sikit aktiviti mengambil gambar2 pakai DSLR ni. Sejak kebelakangan ni, aku selalu ambik gambar pakai SGS2 sahaja. Ambik gambar terus upload ke facebook. Habis cerita. No edit2 dah.. kecuali jika ada event2 penting macam event company, pergi bercuti atau majlis kahwin saudara mara, then baru lah pakai DSLR.

Setelah beberapa kali pergi driving range dengan Ujang, Matsom, Fadhil, Shah & Oteng; (asyik pakai kayu orang jee..) akhirnya aku pun terbeli satu set yang terdiri dari berbagai brand yang boleh dikatakan complete jugak la.. (macam pro je.. tapi pukul pun tak betul lagi.. hihik)

-          Iron Titleist 775.cb
-          Driver Taylor Made r7 460
-          Wood 5 & Hybrid 5 Wilson Staff
-          Wedge Daiwa & Srixon
-          Putter Ping
-          Beg Cobra

Lokasi yang selalu kami prektis ialah kat UKM Danau Golf & Cyberjaya. Lain kali nak try pergi UPM & IOI pulak. Kalau dah pandai pukul nanti, boleh la try masuk green pulak…(entah bila.. hikhik)

UPM-SMP@Market


Ni statistik bilangan orang download application UPM-SMP untuk Android yang aku buat dulu.. hikhikhik. Tengah pikir-pikir modul apa lagi yang nak aku tambahkan nanti.. Course registration? Isk.. tak berapa berani pulak. Terlalu kompleks & terlalu risky sikit. Sebab banyak polisi-polisi yang perlu di periksa sebelum setiap pelajar tu boleh mendaftar sesuatu kursus. Buat masa ni, biarlah urusan tu pelajar buat di SMP web dahulu ye.

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    6 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP