Wednesday, August 31, 2011

1 Syawal















Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011


Monday, August 15, 2011

Dugaan Ramadhan, Cat Raya - 08/08/2011 10:30PM

Sewaktu pulang dari berbuka puasa di Laman Gril, Shah Alam, kami singgah di Bravos. On t he way balik, seekor MyVi keluar simpang PU4 tak tengok kiri kanan kot, terus hentam pintu driver aku. adui!
 

Kemek & bercalar sepanjang body dari fender hingga belakang.


Si MyVi nak claim insurans dia, jadi kami pun buat report kat Balai Polis Subang Jaya. Kereta masuk bengkel @ Serdang keesokkan hari.


Day 1 @ Workshop


Day 2 @ Workshop


Day 3 @ Workshop 
Alang-alang cat bumper & bonet sekali lah.

Day 4 @ Workshop 
Alang-alang lagi, cat belah kiri sekali lah/.




Finally : Day 6

Hampir siap! tinggal nak pasang grill & side mirror & basuh je.
Aku belum raya lagi, kereta ni dah beraya dulu..

Buka Puasa @ Golden Palm Tree, Sepang
















Wednesday, August 10, 2011

Buka Puasa @ Laman Grill










 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    11 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP