Tuesday, January 18, 2011

Majlis Perkahwinan Haslin Tasya (Photos Part IV)

Fuh. Sudah lama tidak ku update blog ini. Ini semua sebab tersangat-sangatlah sibuk dengan projek SMP yang live pada 03/01/2011. Rasanya dah 3-4 minggu aku tak balik office. Bertapa kat UPM siang dan malam, 7 hari seminggu. Team member yang lain pun semuanya berkampung di IDEC & Bahagian Akademik sampai la ke hari ini. Memang banyak la masalah2 yang tak dijangka dan dijangka, tapi alhamdulillah semuanya dapat diharungi. Walau bagaimanapun, perjalanan masih jauh lagi... Pagi ni aku rasa dah boleh tarik nafas sikit kot. Jadi ingat nak update sikitlah blog ni. Gambar2 Tasya kahwin bulan 12 hari tu esp kat rumah pengantin lelaki tak post lagi, jadi nak post la sikit.

Ni gambar malam sebelum hari kenduri. Kami saje pergi melawat2 sambil menyibuk2 tengok persiapan.







Pagi Ahad, sebelum pergi kenduri time tengahari, aku, wife, Hafiz & untie sempat jalan2 pergi redah Tanjung Piai. Ingatkan dekat rupanya boleh tahan jauh jugak dari Pontian tu.. dalam sejam ada la kot. Kalau ikut peta, tanjung ni adalah tanjung yang paling hujung sekali di benua Asia Tenggara. Siap dapat sijil.. Boleh masukkan dalam resume nih..












Ok. stop sampai sini dulu. Sambung next time! Ada kerje..

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP