Friday, November 20, 2009

Cuti-Cuti SMP Team

Pada 14/11/2009 - 15/11/2009, kami SMP Team telah pergi bercuti (2 hari 1 malam) di Tiara Beach Resort, Port Dickson utk merehatkan otak yang semakin tepu dan lesu.. Seramai lebih kurang 50+ orang termasuk family masing2 telah join sekali.

Pada petang Sabtu & pagi Ahad, kami sempat mandi manda..





Pada malamnya, kami adakan BBQ di bawah apartment blok B.



Beberapa acara games & cabutan bertuah berjaya dijalankan..





Gambar bersama setelah tamat BBQ.


Tahniah kepada ahli2 AJK & organizer yang telah bertungkus lumus menjayakan cuti2 kali ini serta kepada eNCoral yang telah memberi sponsor. :D

Sebelum pulang ke KL, kami sempat singgah di Teluk Kemang..

Kalau dah sampai sini, 2 benda ni mesti Najmi & Kimi nak naik, kuda & kereta.. Kalau tak, tak sah.


THE END.

Tuesday, November 17, 2009

Cuti-Cuti @Cameron Highland

7/11-8/11 - Tanpa dirancang, Didiz & family singgah ke rumah & ajak pergi Cameron Highland. Dia pergi sana pun sebab buat course, so kami pun ikut lah sekali. Memang dah lama aku tak pergi Cameron Highland ni.. last sekali masa aku sekolah rendah. hahahaha.. Itu pun ikut rombongan sekolah. gilak aah..

Bangunan-bangunan kat sini bolehhh la.. tak secantik bangunan-bangunan kat Fraser Hill. Rasanya sejuk lagi Fraser Hill kot?



Sambil jalan2 kat sana, aku pun menyibuk la jugak join course yang didiz buat ni. Pagi-pagi Ahad, aku ikut didiz & kukubesi pergi belajar menembak.

Didiz sedang memberi sepatah dua kata kepada peserta kursus.


Inilah kuku besi dengan kuku besinya.

Ini pula model yang telah digunakan dalam sesi belajar menembak.




Selepas check-out, kami pusing2 sekali lagi dan mengambil gambar sebelum terus pulak ke KL.






In Time Turnel:






THE END.

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP