Friday, November 20, 2009

Cuti-Cuti SMP Team

Pada 14/11/2009 - 15/11/2009, kami SMP Team telah pergi bercuti (2 hari 1 malam) di Tiara Beach Resort, Port Dickson utk merehatkan otak yang semakin tepu dan lesu.. Seramai lebih kurang 50+ orang termasuk family masing2 telah join sekali.

Pada petang Sabtu & pagi Ahad, kami sempat mandi manda..





Pada malamnya, kami adakan BBQ di bawah apartment blok B.



Beberapa acara games & cabutan bertuah berjaya dijalankan..





Gambar bersama setelah tamat BBQ.


Tahniah kepada ahli2 AJK & organizer yang telah bertungkus lumus menjayakan cuti2 kali ini serta kepada eNCoral yang telah memberi sponsor. :D

Sebelum pulang ke KL, kami sempat singgah di Teluk Kemang..

Kalau dah sampai sini, 2 benda ni mesti Najmi & Kimi nak naik, kuda & kereta.. Kalau tak, tak sah.


THE END.

0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    6 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP