Monday, February 1, 2010

Selamat Tinggal SiComel, Selamat Datang SiKiut

Dah lama aku tak update blog ni.. Sebabnya..sebabnya...
1. Aku bz dengan kerja. (encoral..SMP..)
2. Aku bz dengan urusan-urusan lain. (family.. peribadi.. hobi.. etc etc..)
3. Aku bz dengan facebook. :D

22/1/2010 ialah hari terakhir kami bersama siComel. siComel akan berpindah tuan setelah berkhidmat selama kira-kira 5 tahun untuk kami especially utk wife pergi ke office dan ke pasar serta menghantar anak ke taska/sekolah. Sepanjang 5 tahun, lebih kurang 60,000 km telah kami gunakan. Jadi kalau dikira-kira, 5 tahun = 60 bulan = 60,000 km, purata perjalanan yang dibuat ialah kira-kira 1000km/bulan. Banyak kenangan bersama siComel ini. Jasa-jasa beliau akan diingati dan dikenang sampai bila-bila.



Pada hari yang sama juga, kami mendapat pengganti siComel, iaitu siKiut version 1.6 (A). Diharapkan semoga siKiut dapat memberikan perkhidmatan dengan cemerlang utk tahun-tahun yang mendatang..



0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    8 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP