Thursday, September 17, 2009

Yahoo.. Keretaku dah siap

Yahoo.. kereta ku siap di repair. Kos repair RM550 ditanggung pemilik waja. Terima kasih en Faidzal.:D

Tapi sekarang aku dah terasa fobia sikit nak berhenti kat traffic light.. huhuhu..

Hari ni dapat SMS dari en. Faidzal. OK la.. Hari ni hari dia, esok2 kita sendiri pun tak tahu.

Esok sekolah dah start cuti. Nursery pun dah start tutup esok. Jadi aku pun kena start bercuti dari 18/09/2009 - 27/09/2009. Cuti la puas2. Yahoo..

3 comments:

ZuLReeN September 18, 2009 at 11:10 AM  

yea en hasnol xdtg opis ari jumaat. hehe

HasnolMizam September 18, 2009 at 2:05 PM  

saya tak ada, maknanya boleh bermaharajalela la ni.. hihih. Dah. balik..balik.. office dah tak de orang dah.

Muhd Rushdi - Didiz September 20, 2009 at 3:35 AM  

huuu raya sakan lah tahun nie. lama cuti. nasib baik kereta dah kuar, kalau tak kuar... naik kenari lina la jalan jalan.

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    8 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP