Tuesday, July 21, 2009

Video Clip (Najmi & Hakimi)

Video clip ni aku dah buat & publish kat youtube 3 tahun lepas.. Najmi (5 tahun), Hakimi (3 tahun). Masa tu ambik VC pakai hp, lepas tu edit pakai software apa entah.. dah lupa dah. Ni pun hampir-hampir nak terlupa dah aku punya password account kat youtube tu.. hihi..Masa tu lagu Kenangan Terindah - Samsons ni baru je nak naik. Even masa aku buat VC ni, ramai orang tak pernah dengar pun lagu ni.



4 comments:

Lina July 25, 2009 at 11:08 AM  

teringat masa budak2 tu kecik...comel sungguh tengok telatah budak2 ni...sekejapnya masa berlalu..budak2 pun dah besar..

kak Bib July 29, 2009 at 10:55 AM  

Bila nak tambah lagi bilangan anak2...mana nak tau coming soon yg keluarnya puteri2 jelita pula...

Anonymous July 29, 2009 at 4:39 PM  

gambar najmi mandi laut di edit kat flickr aku.

www.flickr.com/photos/didiz

$WeeT HoNeY August 14, 2009 at 12:48 AM  

hai..
lama tak dengo citer...
ingat kiter lagik tak??

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP