Tuesday, December 15, 2009

SiComel Ber Bumper Baru

Bumper Kenari wife yang asal ni dah banyak calar balar.. Lips pun dah pecah. Macam2 insiden lah.. Semalam baru berjaya ditukarkan. Kebetulan terjumpa dalam http://www.mudah.my. Nasib baik ada orang nak jual 2nd hand. Kebetulan warnanya pun sama.. Bawak balik & tukar sendiri.. settle.. Jenuh jugak nak bukak. Walaupun penat, bila dah siap, puas hati rasanya bila berjaya buat sendiri. Dah tukar baru la nampak comel. Tadaa....

0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    6 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP