Monday, November 8, 2010

Cuti-Cuti Birthday (Part I)

Akhirnya sampai jugak hujung minggu yang dinanti-nantikan. Tinggalkan KL. Tinggalkan projek. Tinggalkan kerja-kerja yang terbengkalai buat sementara waktu. SMP Online Apps yang baru sahaja LIVE hari Khamis (04/11/2010) nampaknya masih hidup. Mujurlah tak ada apa2 yang berlaku hujung minggu ni.

Seperti yang dirancang, akhirnya kami sampai Avillion Admiral Cove, Port Dickson & check-in pukul 1pm. Tak de apa yang nak diceritakan sangat, cuma hotelnya ok. Line internetnya free & sangat-sangat laju. Biliknya luas. Pemandangan diluar yang sangat cantik, memang menarik kepada orang2 yang baru nak belajar ambik gambar pemandangan pantai/bot2 macam aku.

Kenapa tajuk entry ni "Cuti-Cuti Birthday"? Sebab sambil bercuti, sambil menyambut harijadi wife (06/11/2010). Layan gambar2 ni dulu, nanti sambung entry Part II.






Ini dah macam entry promote hotel pulak. Aku kena mintak komisyen/diskaun nih!.













0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    1 year ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP