Tuesday, November 9, 2010

Cuti-Cuti Birthday (Part II)

Plan asal cuma kami sekeluarga sahaja yang nak pergi sini. Tapi kemudian 2 orang officemate wife pun nak join sekali (Azrina & Linda). Seminggu kemudian makin ramailah yang nak join sehinggalah akhirnya kami tempah 12 bilik untuk kira-kira 57 orang (termasuk famili masing-masing). Kebetulan mertua pun ada sekali kat KL hujung minggu ni jadi join sekalilah. Sha, Waida & Mawar pun join sekali jadi event ini sangat-sangatlah dinanti-nantikan oleh semua orang.




Sekarang cik Mawar dah pandai buat senyuman kerang busuk. Bila diarah utk senyum untuk diambil gambarnya, beliau akan buat muka macam ni.






Selepas check-in, acara adalah bebas. Samada keluar ke pantai, jalan2 cari makan, jalan2 ambik gambar atau pun berkubang dalam swimming pool.

Acara di waktu malam ialah makan beramai-ramai di restoren Nasreen di area-area Teluk Kemang. Mujurlah kami dah booking tempat & order menu. Kalau tak, tak dapat ler tempat duduk. Ramainya orang makan kat situ.. maju betul restoren ni. Makanannya ok la jugak. Tomyamnya pun sedap.









Lepas makan, kami balik hotel & acara seterusnya ialah acara potong kek harijadi. Ada 5 kek. Ada 2 orang yang sambut harijadi pada hari tersebut (6/11) iaitu wife & wife kepada officemate wife. 3 kek lagi untuk harijadi budak2 lain yang kebetulan sambut pada bulan yang sama.






Aktiviti pagi Ahad untuk budak-budak ni ialah seperti biasa - mandi kolam. Aku pulak - jalan-jalan ambik gambar la..






Tiba masa untuk pulang.. Sebahagian dari staff Megapadu (officemate wife) bergambar sebelum berpisah & pulang. Jumpa lagi, akan datang boleh plan pergi tempat lain pulak.




>>>>>>>>>> GAMBAR-GAMBAR LAIN DI FACEBOOK SAYA DI [SINI] <<<<<<<<<<



0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    7 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP