Wednesday, June 16, 2010

Hafiz's 1st Ride

Congratulation! Tunggu 3 bulan akhirnya keluar jugak kereta idaman adik aku ni. Awat tak booking nombor? WTW373 kan lawa.. Tak pun WTW98 ke.. WTW9898 ke.. hihih.. Apa2 hal kasi abang dia ni rasmi dulu.


Ni boleh cecah 220 ke?


Engine i-vtec 1.5cc. Bawak slow2 dah la.. nama pun City, bukannya Skyline.


Nice interior come with leather seat.


Paddle shift. Cam best.. bila dah pakai tak la best sangat pun. Hehehe. Dalam town tak sesuai pakai. Kalau nak melenjan naik Genting maybe sesuai.


Full spec + modulo bodykit. Overall ok la.. Grill depan lawa jugak. Belakang je kurang minat. Walaubagaimanapun handling Satria Neo lagi mantap berbanding City. Bila mau masuk rim 17/18” ??? Nanti aku racun.

0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    1 year ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP