Monday, September 27, 2010

Majlis Ulangtahun ke-20 & Perasmian Bangunan Baru & Hari Raya Megapadu Sdn Bhd

26/09/2010 - Majlis Ulangtahun ke-20 & Perasmian Bangunan Baru & Rumah Terbuka Hari Raya Megapadu Sdn Bhd. Ni tempat wife kerja sejak 2005 sampai la sekarang. Sejak sebelum raya lagi persiapan event ini dirancang, akhirnya settle sudah. Tahniah la kepada yang menjayakannya termasuk la wife saya yang kerja keras bagi memastikan semuanya akan berjalan dengan lancar. Sampaikan banyak plan2 jalan2 open house saudara mara & kawan2 dalam hujung minggu ni & minggu lepas terpaksa dilepaskan sebab sibuk menguruskan semua ni. Ramai juga VVIP & VIP yang datang termasuk YB Puan Noriah Kasnon (Timbalan Menteri Tenaga, Teknologi Hijau Dan Air) dan lain2. Aku datang untuk makan & ambik gambar je sebab Datuk Siti Nurhaliza nak datang. Hohoho.


Thanks to :
Dato' Ir. Hanaffi b Daud (MD Megapadu) & his wife, Datin Normaziah (CEO K-life & CEO Megapadu), Roy, & all staffs of Megapadu Sdn Bhd.





3 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 September 27, 2010 at 4:14 PM  

cantiknyer siti, dari dulu hingga sekarang,

Alida Ali September 27, 2010 at 5:21 PM  

Ctk gila pic ko ni...kami punya pic ala malap gitu maklum la guna BB nak banding DSLR....Megapadu ni company apa ek?...

HasnolMizam September 27, 2010 at 6:28 PM  

Gambar nak harapkan kelebihan DSLR je lah.. Kalau aku edit lebih2 nanti terus jadi jahanam pulak.. heheh. Megapadu ni company supply pipe fitting. http://www.megapadu.com

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    8 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP