Sunday, September 5, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin



Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin kepada semua yang terbaca blog ini. Jika ada salah dan silap harap dimaafkan.. Jika ada tulisan di dalam blog ini yang tersalah kata dan menyakiti hati juga, harap dapat dimaafi. (Saya tak ingin menjadikan blog ini sebagai tempat untuk melepaskan kata2 marah atau mengutuk sesiapa, sekadar diari untuk diri sendiri sahaja..:) And I'll keep it that way..) Walau bagaimana pun, jikalah ada yang 'ter'tulis tanpa saya sedari, harap dimaafkan ya. :)

Tak sabar2 nak bercuti & beraya. Start hari ni, sudah terasa mood raya.. Rasa macam nak start cuti dah, tapi Selasa ada meeting lak. waaaa...

p/s : e-Kad ucapan di atas adalah diambil dari e-kad rasmi eNCoral Digital Solution Sdn Bhd, kemudian diubahsuai.. hihihih.. Sorry yekk... Maleh nak cari gambar lain.

///

0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    11 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP