Monday, September 20, 2010

Wide, Wider, Widest!

Yea yea.. page ini dah semakin besauu.. (kalau dalam istilah kamera dslr, ni ala-ala full frame la ni.. Hihiih). Hambik kau. Lepas ni boleh la aku letak gambar size menjolok mata.
(p/s : Gambar je lah yang besar... tapi wide angle lens tak de lagi...huhuh. Memang ada plan jugak nak sambar 11-16 atau 12-24, tapi lately ada satu lagi benda yang menarik perhatian aku untuk dijadikan hobi baru.. Masih berfikir2 lagi samada nak terjebak atau tidak.. Tgk je lah..kalau ada rezeki, jadi ler. Kalau tak jadi pun bagus jugak...

0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    6 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP