Thursday, October 7, 2010

Bercuti Di Hari Khamis, Best GILE!

Hari ni hari Khamis. Tapi aku cuti. Bestnye cuti. Best giler lah!. Tapi aku cuti sebab ada kerja lah yang nak diuruskan. Lebih-lebih lagi di awal bulan ni.. Banyak benda nak di 'settle', atau lebih tepat lagi, di'habis'kan. - membayar hutang piutang.

Sambil-sambil tu, sempat juga aku usung bende berat ni kot-kot kalau ternampak objek-objek menarik yang boleh dibuat bahan eksperimen. 'Ter'-lalu kat area Putrajaya, aku singgah la kejap pergi snap pemandangan ni. Kalau sebut Putrajaya, ni lah land-mark & trade-mark dia.. Masjid Putrajaya, selain jambatan-jambatan dan bangunan-bangunan kat Putrajaya ni. Wajib ambik ni.. Tengoklah langitnya yang putihhh je tu. Orang lain ambik dapat langit biru kan? Aku pulak bersusah payah untuk dapatkan langit putih. Hihihi, best tak ayat tak berapa nak pro aku ni? hahaa..




Cepat sungguh masa berlalu.. akhirnya hari pun hampir petang. Rutin kembali seperti hari-hari biasa. Esok kita kembali bekerja. Banyak lagi kerja-kerja SMP yang tak habis-habis ni... adoi!

/////////

2 comments:

hanifalkhin October 8, 2010 at 9:57 AM  

wowwwwwwwwww terbaik nol.kasi ngajar skit bole?

HasnolMizam October 8, 2010 at 11:50 AM  

nak ngajar submit borang cuti ke? hehe..

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    1 year ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP