Wednesday, October 6, 2010

Time For Dinner

Warong Pak Maidin - Inilah tempat makan paling kerap kami makan disebabkan dah tak tahu nak pergi makan kat mana dah. Kiranya ni tempat default terakhirlah untuk kami singgah kalau dah tak ada idea lain nak pergi makan kat tempat lain. Since tempatnya dekat, senang nak parking, bangku/kerusi yang agak selesa & lawa, makanan pun boleh laaa... ada skrin besar & ada free wifi, kira ok laa.. Nak jalan jauh2 pun dah malas dah, akhirnya akan ke sini juga. Hentam la apa-apa janji makan.



Malam ni aku malas nak makan nasik. Nak makan sataylah. Order 10 cucuk pun tak berapa nak habis. Bungkus bawak balik.

4 comments:

hanifalkhin October 7, 2010 at 12:13 PM  

warong pak maidin ni dah lama aku reject.makan dia kurang memberangsangkan.ko try top 1 hahha lagi terangkat

HasnolMizam October 7, 2010 at 12:37 PM  

Top 1 tu kat mana?

hanifalkhin October 8, 2010 at 9:57 AM  

kat area lestari ,seberang jalan pasar borong

HasnolMizam October 8, 2010 at 11:49 AM  

ok.. nanti aku pergi cari.

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP