Wednesday, October 13, 2010

Outing With XNightkids

08/10/2010 - Dalam pukul 10pm, lepak dengan Ujang, Oteng, ParkEnk & Matsom kat Old Timer Kopitiam Bangi sambil belek2 kamera. Dah lama jugak tak berjumpa dengan geng2 Nightkids ni.. Perjumpaan kali ni lebih kepada 'meraikan' kemasukan ahli baru yang terjebak ke lembah hobi yang mengabihkan borehh ni.. Tahniah kepada Ujang kerana akhirnya terjebak jugak dengan DSLR ni.. wakakaka.. Bersiap sedialah, lepas ni banyak la racun2 rumpai & racun2 round-up yang akan dicurahkan.. Disebabkan Ujang dah tak tahan untuk mencuba mempelajari teknik2/menu2/fungsi2 yang ada kat Canon barunya itu, lepas minum kami pun berangkat ke area Jambatan Putrajaya, tempat paling popular (dan agak membosankan lah) utk mengambil gambar2 malam. Tak apalah.. tak plan betul2 pun, next time kita boleh plan ke tempat yang lebih mencabar lagi. Nasib baik Oteng & Ujang dah ready bawak tripod. Boleh gak ambik guna slow shutter.

Anyway, perjumpaan malam itu sangat menarik. Kami mungkin akan membuat outing yang berikutnya selepas ini.. Tungguu..















0 comments:

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    1 year ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP