Monday, June 22, 2009

@Bagan Lalang

Hari ni kami berjalan2 ke Bagan Lalang bersama Sha, Waida & Mawar, sambil test lens Nikon AF NIKKOR 70-300mm.. Akhirnya lens tersebut berpindah tuan. hahaha.. YAHOO.. Bertambahlah lens aku.. TQ Sha! Najmi & Kimi pula tak lepaskan peluang untuk terjun ke pantai & bermain pasir.













15 comments:

Sharizal Sarif June 22, 2009 at 9:43 AM  

Hehehe time kasih kembali! gamba2 ni shoot guna 70-300mm ke?

HasnolMizam June 22, 2009 at 9:59 AM  

cecece.. buat2 tanya lak,..
yup! semuanya guna 70-300mm

HasnolMizam June 22, 2009 at 10:00 AM  

Tapi bab2 mengedit kat photoshop ni, aku tak pandai sangat la..

Sharizal Sarif June 22, 2009 at 10:04 AM  

hehe.. cun gak ek lens tu masuk kat D90. Edit kat photoshop tu senang je. Beli je majalah DCM selalu. tapi dia lebih kepada menggunakan Adobe element dari adobe photoshop.

suealeen June 22, 2009 at 10:50 AM  

gambar last tu mengingatkan daku kepada budak 2 orang ni masa kat pantai teluk chempedak. dok pusing keliling satu family ni rupanya nak bodek makanan dia orang... hehehe!

| Krsty Pinky | June 22, 2009 at 12:50 PM  

aku suke pix yg ala2 sunset tu..
kale oren2 gitu hah..
cung~

kemal June 24, 2009 at 11:12 AM  

AKHIRNYA SEORANG LAGI TELAH TERJEBAK DLM INDUSTRI FOTO GRAFI NI TAHNIAH

Izz Rahim June 24, 2009 at 5:21 PM  

waa...congrats! cantik photoshoot ko..ada seni gitu..

MAFadeeL June 26, 2009 at 12:08 PM  

patut la tanak layan JapanGT... hehee
patut 70-300 duduk atas track tu...

HasnolMizam June 26, 2009 at 2:26 PM  

ngeh ngeh ngeh..

Muhd Rushdi - Didiz June 27, 2009 at 11:23 AM  

racun menjadik.
pasni beli 35mm f1.8 pulak ye.
sesuai utk potrait kekekekekek

hudz June 28, 2009 at 10:01 AM  

jom ke taman botani!

HasnolMizam June 28, 2009 at 10:26 PM  

jomm... hehe

MAFadeeL June 30, 2009 at 8:49 AM  

waaa... layan macro ka... ceh...
kasi conduct training la...
takan didiz tanak share kot...
hehee

HasnolMizam June 30, 2009 at 1:49 PM  

kekeke.. bila nak ambik gambar wish & stream ni..

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    6 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    4 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP