Sunday, June 28, 2009

Muhammad Hakimi

Bab-bab pasal makan, Kimi tak de masalah.. semua dia boleh try, semua dia boleh makan. Tak cerewet macam abang dia & babah dia. (hihihi). Air fav. dia ialah ais kosong, macam abang dia jugak. Bagus betul, jimat..jimat.. hahah.. Makan boleh tahan jugak tapi badan tak gemuk pun.. memang ikut macam babah dia jugak la kot..

Gambar ini diambil semasa makan malam kat Warong Pak Maidin, Equine Park... Tempat yang kami selalu pergi, walaupun kadang2 dah bosan makan kat situ.

2 comments:

ayoymegastore June 28, 2009 at 10:48 PM  

weh.. pak maidin tu la tmpt mkn paling hampeh.. dulu2 laa.. dulu2 punya la hampeh.. telur bistik = telur mata kerbau + sos chicken chopp.. wak luuuu.. tp after that pergi dah ok dah.. tuka tukang masak kot.. ngek btol

HasnolMizam June 29, 2009 at 8:15 AM  

hehee.. memang hampeh. tapi ramai je orang kat situ..

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    10 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP