Thursday, July 29, 2010

Pizza Again With Officemate

Rasanya baru beberapa hari lepas dah makan pizza dengan family. Semalam, saya & officemate lunch pizza lagi beramai2 di Pizza Hut, Mines (lebih kurang 20 orang agaknya) sempena last day Pn Hazreen di eNCoral. Kami ucapkan selamat bertugas di tempat baru & selamat maju jaya lah hendaknya.



Kebetulan saya memang sangat-sangat lapar ketika tu.. hihihh.


3 comments:

Alida Ali July 30, 2010 at 11:17 AM  

sedap tak pizza baru yg meatball tu...

HasnolMizam July 30, 2010 at 2:31 PM  

alamak.. saya tak sempat rasa lah..
saya bantai pizza lain.

mis dulces July 31, 2010 at 4:32 AM  

sedap meatball dia tu je..pizza dia xsedap...hehe...

 | 

MyGear

MyBlogList I

MyBlogList II

MyBlogList III

  • Salam - Macam dah ada banyak masa nak beramah-mesra dengan makhluk bumi macam dahulu kala. Assalamualaikum semua!
    9 months ago
  • Rahsia Burung Helang - Korang perasan tak, setiap kali kita tengok gambar burung helang ini, mesti gambar dia diambil dari posisi tepi. Bukan dari posisi depan. Perasan tak? Haa....
    1 year ago
  • Salam 2016 - Salam Jumaat untuk semua. Jumaat pertama pada hari pertama untuk tahun 2016 Semoga kita semua terus positif, ceria dan sihat selalu ye
    1 year ago
  • Senai–Desaru Bridge - The tolled expressway is a combination of a four-lane dual carriageway (Senai-Cahaya Baru section) and a two-lane single carriageway (Cahaya Baru-Penawa...
    5 years ago

MyFollowers

MyVisitors

MyWishList

  • http://www.bloggerplugins.org
  • CPL/ND8 ---> DONE
  • Tokina 11-16mm ---> DONE
  • LEP4 ---> DONE!
  • ASBMX ---> IN PROGRESS
  • Bali
  • D700
  • Nikkor 70-200f2.8
  • C200

About This Blog

MyFacebookPhotos


  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP